AKCIÓS FELSZERELÉSEK

Texaco bőrdzseki

Régi ár: 49900 Ft

Új ár:

27390 Ft

DJ10 nyitott bukósisak

Régi ár: 36500 Ft

Új ár:

29900 Ft

No Fear cross nadrág

Régi ár: 57900 Ft

Új ár:

26290 Ft

további akciós felszerelések »

RENDELÉS, AJÁNLATKÉRÉS

ONLINE WEBSHOP-on keresztül:

Rendelését a
www.eshop-gyorsan.hu/robogocenter-hu
webcímre tudja feladni.

vagy E-MAIL-ben:

Kérjük rendelését a
robogocenterkft@yahoo.com
e-mailcímre szíveskedjen elküldeni.

Kérjük, az e-mailben adja meg a következőket:

- termék neve, mennyisége
- név
- lakcím (szállítási cím)
- telefonszám
- személyes átvétel, vagy postai utánvét megjelölése

A weboldalon található termékek árai bruttó árak.

A csomag utánvételi díja minden esetben 1200 Ft.
A postaköltség díja évenként többször is változhat.
Ezt a Posta dönti el.

Vásárlási feltételek:

A weblapunkon történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A weblapunkon történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló "Rendelés módja" címszó alatt található információkat az általa küldött e-mailben maradéktalanul megadja. Személyes átvétel vagy postai utánvétel lehetőségek közül lehet választani. Amennyiben nem jelöli meg a megjegyzés rovatba a személyes átvételt akkor AUTOMATIKUSAN POSTAI UTÁNVÉTEL KÜLDJÜK A TERMÉKET. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerül technikai problémákért a Robogó Center Kft. felelősséget nem vállal. A vevő köteles a kiszállítás vagy átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A csomagot normál Posta viszi. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. Mivel a postakölség hozzájön a megrendelt termék árához ezért: 2000 Ft alatti rendelést nem áll módunkban teljesíteni, mivel a postakölstég a termék árához képest aránytalanul nagy lenne. Kérjük szíves tudomásul vételét!

 

Garancia és szavatosság:

Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Amennyiben a vevő nem a megfelelő terméket rendelte,pl a motorjához, robogójához mert elnézte azt, csak:10000ft-értékhatárig áll módunkban kicserélni. Kérjük figyelmesen rendeljenek.Amennyiben garanciális probléma merül fel,pl idomszett méretpontatlanság,azt a Robogó Center Kft garanciában megjavíttatja-ráigazíttatja a kívánt motorkerékpárra.

 

A vásárlástól való elállás joga:

A vevő jogosult a megrendeléstől számított:48 órán belül de még a kiszállítást megelözően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezni-e kell e-mailen vagy telefonon a Robogó Center Kft ügyfélszolgálatán! Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.A termék lemondás nélküli át nem vétele nem elfogadott!!! A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket; A Robogó Center Kft . kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. A Robogó Center Kft . követelheti az áru nem rendeltetésszer használatából ered kárának megtérítését! A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (Például: Feltölt kártya, hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver, stb.) példányára vonatkozóan, ha a küldeményt felbontotta.

Amennyiben jelen pontban felsorolt termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelözően keletkezett, a termékre 8 napos cserélehetőséget biztosít a Robogó Center Kft. Amennyiben a vevő nem a megfelelő terméket rendelte mert (elnézte) pl, akkor azt sajnálatos módon csak: 10000ft-érték határig áll módjában kicserélni a megfelelő termékre a Robogó Center Kft-nek, ezért kérünk mindenkit, hogy figyelmesen rendeljen!

 

A felelősség korlátozása:

A Weblapunkon való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Robogó Center Kft . semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be: - Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat. - Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Weblapunk akadálytalan működését és a vásárlást. - Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. - Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése. - Bármely szoftver nem megfelelő müködése. - Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei. A Robogó Center Kft . nem felel semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Weblapunkhoz való csatlakozás miatt következett be. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a Weblapunkhoz való kapcsolódásáért és a Weblapon való vásárlásért. A Robogó Center Kft . nem vonható felelősségre semmilyen esetben viszmaior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A Robogó Center Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Weblapunkon történt megjelentés időpontjától lép életbe. A Robogó Center Kft . szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Weblapot, bármikor, értesítési és bármi nemü kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Robogó Center Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor on-line megtalálható a Weblapunkban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással. A Robogó Center Kft . szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Robogó Center Kft . nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Robogó Center Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

AKCIÓS ROBOGÓK

Motowell Magnet RS

Régi ár: 344 900 Ft

299 900 Ft

Motowell Retrosa 50

LIMITÁLT SZÍNBEN!
AJÁNDÉK NYITÓ SZETTEL!

349 900 Ft

Motowell Retrosa 50

MOST VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉKKAL!

345 000 Ft